vrienden van La Cordelle

Wil je het werk van Hein ondersteunen, overweeg dan eens of je een bijdrage kunt leveren.
 la cordelle op twitter bezoek de facebookpagina van La Cordelle

Aan alle vrienden van La Cordelle

Graag attenderen we je op het bestaan van de Stichting Vrienden van La Cordelle. Deze stichting ondersteunt het werk van La Cordelle. Mensen met een kleine beurs kunnen zo nodig een beroep doen op het fonds. Dankzij een bijdrage in de kosten kunnen zij deelnemen aan activiteiten van La Cordelle.

Hilde Debacker, Marieke van Nimwegen, Bertram Ramspeck vormen het bestuur van de Stichting. Zij zien het als hun taak om te zorgen voor een blijvend goed gevuld fonds. Zo genereerden ze in vorige jaren bij voorbeeld geld door een La Cordelle-kalender uit te geven en kaarsen te verkopen.

Maar ze kunnen nog meer creatieve en haalbare idee├źn gebruiken, dus laat van je horen als je iets weet. Intussen blijven giften, hoe groot of klein ook, eenmalig of vaker, van harte welkom. Wil je contact met het bestuur? Stuur je mail naar vriendenlacordelle@gmail.com

Een gift voor de Stichting Vrienden van La Cordelle kun je overmaken naar:
NL26RABO0314765751 Bic: RABONL2U

Alvast onze hartelijk dank, ook namens al diegenen die sinds de start in 2001 een bijdrage ontvingen.

Aanvragen
Wie voor deelname aan een activiteit in La Cordelle een beroep op het Vriendenfonds wil doen, kan zijn/haar aanvraag via Hein richten aan het bestuur van de Stichting.

>