stille zen meditatie

‘Elke ochtend als we wakker worden hebben we weer vierentwintig splinternieuwe uren om te leven. Wat een kostbaar geschenk! Het ligt in ons vermogen om zo te leven dat deze vierentwintig uur onszelf en anderen vrede, vreugde en geluk brengen.’ (Thich Nhat Hanh)


Belangstelling voor een van onze programma's?
inschrijven cursus La Cordelle


 la cordelle op twitter bezoek de facebookpagina van La Cordelle

Zen-Meditatie door Hein

8 donderdagochtenden 9.30-12.30 uur
2018: 4 oktober / 8 november / 6 december
2019: 10 januari / 7 februari / 7 maart / 4 april / 9 mei
Kosten: € 140,-- (alleen in zijn geheel te volgen)

Stille Zen-Meditatie - 4-daagse door Hein

Data: 31 oktober t/m 4 november 2018
Tijd: woensdag 20.00 uur t/m zondag 11.30 uur
Kosten: Tarief A.: € 440,– Tarief B. : € 380,–

Deze cursus is bedoeld voor mensen die er behoefte aan hebben zich even terug te trekken uit de drukte van het dagelijkse leven, en die verdieping en bezinning willen zoeken door enkele dagen met anderen in stilte door te brengen en te mediteren. De basis van deze vierdaagse is de oefening van de Zen-meditatie.

Naast Za-Zen en Kin-Hin (loopmeditatie) is er ook gelegenheid om meditatief wat lichte arbeid te verrichten in de tuin of de keuken. Bij goed weer is er ook een stilte wandeling aan zee of elders. Er zal regelmatig een inleiding met een groepsgesprek zijn. Er is ook gelegenheid voor een kort individueel gesprek met Hein.

Deze vierdaagse wordt verder in strikt stilzwijgen doorgebracht, ook tijdens de maaltijden en in de pauzes.

Stille Zen-Weekend door Hein

Datum: 12-04-2019 t/m 14-04-2019
Tijd: vrijdagavond 20.00 uur t/m zondag 16.00 uur
Kosten: Tarief A: € 260,-- Tarief B: € 235,--

Een bezinningsweekend aan het begin van de Goede of Stille Week (het weekend van Palmzondag). De basis van dit weekend is zen: zit - en loopmeditatie. Bij goed weer zullen we ook in stilte buiten wandelen.
Het weekend wordt in stilte doorgebracht, ook tijdens de maaltijden en de pauzes. Wel zal Hein enkele inleidingen houden en is er gelegenheid voor een gesprek in de groep.

 

 

>