stille zen meditatie

‘Elke ochtend als we wakker worden hebben we weer vierentwintig splinternieuwe uren om te leven. Wat een kostbaar geschenk! Het ligt in ons vermogen om zo te leven dat deze vierentwintig uur onszelf en anderen vrede, vreugde en geluk brengen.’ (Thich Nhat Hanh)


Belangstelling voor een van onze programma's?
inschrijven cursus La Cordelle


 la cordelle op twitter bezoek de facebookpagina van La Cordelle

Zen-meditatie door Hein

8 donderdagochtenden 9.30-12.30 uur
2017: 5 oktober / 9 november / 7 december
2018: 11 januari / 8 februari / 8 maart / 5 april / 3 mei / reservedatum: 7 juni
Kosten: € 130,-- (alleen in zijn geheel te volgen)

Stille zen-meditatie 4-daagse

25 t/m 29 oktober 2017
31 oktober t/m 4 november 2018
woensdagavond 20.00 uur t/m zondagochtend 11.30 uur
Kosten: Tarief A € 430,-- Tarief B € 370,--

Deze cursus is bedoeld voor mensen die er behoefte aan hebben zich even terug te trekken uit de drukte van het dagelijks leven, en die verdieping en bezinning willen zoeken door langere tijd samen met anderen in stilte door te brengen en te mediteren.

De basis van deze vierdaagse is de oefening van de zen-meditatie. Naast za-zen en kin-hin (zit- en loopmeditatie) is er ook gelegenheid om meditatief wat lichte arbeid te verrichten in de tuin, het huishouden, de keuken. In principe staat er ook dagelijks een stilte-wandeling aan zee of elders in de mooie natuur rond Cadzand op het programma. En er zal regelmatig een korte inleiding met gesprek zijn om de oefening te verdiepen.

Deze vierdaagse wordt verder in strikt stilzwijgen doorgebracht, ook tijdens de maaltijden en in de pauzes. Wel is er gelegenheid voor een kort individueel gesprek met de begeleider.

N.B. Enige ervaring met zen-meditatie is voorwaarde voor deelname.

>