Annemiek schrijver

Actueel

meditatie in bewegingPresentatie nieuw dansboek+ DVD

'Meditatie in beweging 2'
van Brigitte Stufkens-Geerlings

Tijd: 12-11-2017 van 13.30 – 16.30 uur
Plaats: La Cordelle, Cadzand
Graag opgave vooraf via: info@lacordelle.nl
Om 14.00 uur is de presentatie en daarna is er natuurlijk een drankje en een hapje.

Boek en DVD zijn bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in Sacrale Dans (Sacred Dance).
Het boek bevat zestien dansen van Brigitte met dansbeschrijvingen, geïllustreerd met foto’s van Josephine Heinemans en ingeleid door Hein Stufkens.
Het voorwoord is van Brigitte.
Philippe Steelandt filmde en monteerde de 16 choreografieën voor de DVD.

Het boek is uitgegeven door uitgeverij Dabar-Luyten in samenwerking met La Cordelle.

 

Nieuwe boeken van Hein nu verschenen!

Op 23 september verscheen een nieuw boek van Hein, met als titel ‘Vrede dichterbij’. Verkrijgbaar in de boekhandel en via info@lacordelle.nl

Het boek is opgedragen aan zijn kleinkinderen en aan alle kinderen van de 21e eeuw: dat ze in vrede mogen leven...

boek vrede dichterbij en kleinkinderen

 

Het boek ‘Dat heb je gedroomd’ verkrijgbaar in de boekhandel en via info@lacordelle.nl
Prijs: 16,95 euro.

boek hein

 

 

Project derde lustrum La Cordelle

In september 2016 bestond La Cordelle 15 jaar!
In deze 15 jaar is La Cordelle in Cadzand tot volle bloei gekomen, mede dankzij de blijvende belangstelling voor deelname aan ons programma en de inzet van veel vrijwilligers. We kunnen alleen maar enorm dankbaar zijn!
En er blijven steeds weer nieuwe uitdagingen en initiatieven komen.
Een project waar we, naast het cursusprogramma, de komende tijd mee aan de slag gaan is het maken van een tweede boek over Sacrale Dans, met een tweede professionele DVD die je bij het boek cadeau krijgt. De werktitel is: Fa di me (‘Maak van mij…een instrument van uw vrede’). We kiezen weer allemaal dansen die Brigitte heeft gechoreografeerd.

Het eerste boek met DVD (nu bijna twee jaar geleden verschenen) heeft ons geleerd dat zo’n project ruim 10.000 euro kost. Doordat veel mensen dit prachtige eerste boek (met cadeau-dvd) wilden kopen, zijn we toen ongeveer uit de kosten gekomen. Er zijn trouwens nog een beperkt aantal exemplaren bij La Cordelle verkrijgbaar!
Deze keer willen we liever niet alleen maar vertrouwen op veel zegen van boven en een goede afloop. We zouden het fijn vinden als we een beetje zekerheid zouden hebben over hoe we uit de kosten komen. En ons 15-jarig jubileum geeft ons de aanleiding en de moed om daarom deze vraag aan je voor te leggen:

Zou je dit project willen steunen door 40 euro aan La Cordelle over te maken, te weten 35 euro voor het boek met cadeau-DVD en 5 euro porti? Dan krijg je over ruim een jaar het eindproduct toegestuurd.Vermeld daarbij: Sacred Dance 2.

Als je eventueel het project nog verder wilt ondersteunen, dan is een gift ook heel erg welkom. In dat geval graag vermelden: 40 euro Sacred Dance 2  en ….euro gift?

Het banknummer van La Cordelle is: NL92RABO0312572751  BIC:RABONL2U

Alvast heel veel dank, en we hopen ook de komende vijf jaar met je samen op weg te mogen blijven. Pace e bene, en een warme groet – Hein en Brigitte

 

 

>