Annemiek schrijver
'Het boeddhisme laat zien dat afgescheidenheid een illusie is.
Dat er in wezen niet zoiets bestaat als 'mijn' leven en 'jouw' leven.
Dat we in hetzelfde schuitje zitten van kwetsbaarheid en vergankelijkheid.
Als ik me blijf vastklampen aan mijn kortstondige leventje, aan mijn bezit, mijn machtspositie, mijn gelijk,
dan sta ik de liefde in de weg.'
(Uit: ‘Verlicht en verlost’)

 la cordelle op twitter bezoek de facebookpagina van La Cordelle

Actueel

Nieuw boek van Hein nu verschenen!

‘DAT HEB JE GEDROOMD’
Verkrijgbaar in de boekhandel en bij La Cordelle.
Prijs: 16,95 euro.

boek hein

 

Meditatieve Bijeenkomst

meditatieve bijeenkomst

Hartelijk welkom om deel te nemen aan deze meditatieve bijeenkomst rond het thema ‘vrede’ in het kader van de internationale dag voor de vrede, op donderdag 21 september 2017 te Amsterdam.

Deze bijzondere avond krijgt vorm door een unieke samenwerking van de bekende zangeres en vredesactiviste Shura Lipovsky, de filosoof en schrijver Hein Stufkens en de choreografen en danseressen Nanni Kloke en Brigitte Stufkens-Geerlings, die voor zullen gaan in enkele eenvoudige meditatieve dansen. Alleen luisteren en kijken mag ook.

Maar je aanwezigheid kan méér betekenen dan je denkt, want:
‘We weten dat niet iederéén nodig is om gerechtigheid en vrede op aarde te brengen, maar enkel een kleine, vastbesloten groep, die niet zal opgeven bij de eerste, de tweede of de honderdste storm.’
- Clarissa Pinkola Estés-

Plaats: Amstel Kerk , Amstelveld 10, 1017 JD Amsterdam
Tijd: 19.30 – 22.00 uur  (welkom vanaf 19.00 uur)
Kosten: 20 euro inclusief 1 consumptie .                          
Max. aantal deelnemers: 90
Betaling en Aanmelden : Aanmelden

 

Project derde lustrum La Cordelle

In september 2016 bestond La Cordelle 15 jaar!
In deze 15 jaar is La Cordelle in Cadzand tot volle bloei gekomen, mede dankzij de blijvende belangstelling voor deelname aan ons programma en de inzet van veel vrijwilligers. We kunnen alleen maar enorm dankbaar zijn!
En er blijven steeds weer nieuwe uitdagingen en initiatieven komen.
Een project waar we, naast het cursusprogramma, de komende tijd mee aan de slag gaan is het maken van een tweede boek over Sacrale Dans, met een tweede professionele DVD die je bij het boek cadeau krijgt. De werktitel is: Fa di me (‘Maak van mij…een instrument van uw vrede’). We kiezen weer allemaal dansen die Brigitte heeft gechoreografeerd.

Het eerste boek met DVD (nu bijna twee jaar geleden verschenen) heeft ons geleerd dat zo’n project ruim 10.000 euro kost. Doordat veel mensen dit prachtige eerste boek (met cadeau-dvd) wilden kopen, zijn we toen ongeveer uit de kosten gekomen. Er zijn trouwens nog een beperkt aantal exemplaren bij La Cordelle verkrijgbaar!
Deze keer willen we liever niet alleen maar vertrouwen op veel zegen van boven en een goede afloop. We zouden het fijn vinden als we een beetje zekerheid zouden hebben over hoe we uit de kosten komen. En ons 15-jarig jubileum geeft ons de aanleiding en de moed om daarom deze vraag aan je voor te leggen:

Zou je dit project willen steunen door 40 euro aan La Cordelle over te maken, te weten 35 euro voor het boek met cadeau-DVD en 5 euro porti? Dan krijg je over ruim een jaar het eindproduct toegestuurd.Vermeld daarbij: Sacred Dance 2.

Als je eventueel het project nog verder wilt ondersteunen, dan is een gift ook heel erg welkom. In dat geval graag vermelden: 40 euro Sacred Dance 2  en ….euro gift?

Het banknummer van La Cordelle is: NL92RABO0312572751  BIC:RABONL2U

Alvast heel veel dank, en we hopen ook de komende vijf jaar met je samen op weg te mogen blijven. Pace e bene, en een warme groet – Hein en Brigitte

>